Ledelsen

 • Stig Helberg

  Administrerende Direktør

  Helberg er fra 1. mars 2020 administrerende direktør i Bankenes sikringsfond.

  Helberg har mer enn 25 års erfaring fra bank, kapitalforvaltning, livsforsikring og pensjon. Han har tidligere blant annet vært viseadministrerende direktør i BN Bank, administrerende direktør i KLP Banken og CFO i Danica Pensjon. Helberg er utdannet siviløkonom fra NHH og har en doktorgrad i finans fra NTNU i 2015.

 • Sonja Lill Flø Myklebust

  Direktør

  Myklebust har vært direktør i Bankenes sikringsfond siden 2009 på enhet for analyse og kriseberedskap.

  Hun har flere internasjonale verv, herunder i International Association of Deposit Insurers (IADI) der hun er medlem av Executive Committee og hun er leder for Audit and Risk Council Committee (ARCC). Hun er også medlem av EBA Task Force.
  Myklebust var tidligere senior manager i KPMG og jobbet der i perioden 1995-2009 med rådgivning og revisjon innenfor bank- og finansbransjen.

  Myklebust er utdannet siviløkonom fra Heriot Watt University, Edinburgh, Skottland (BA with Honours) og er i tillegg statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

 • Tanja Log

  Investeringsdirektør

  Log tiltrådte stillingen som investeringsdirektør i 2019 og er tidligere CRO og renteforvalter i Bankenes sikringsfond. 

  Log er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og har en MBA innen finans og ledelse fra New York University Stern School of Business. Hun har i tillegg tittelen NFF Renteanalytiker.  

 • Tor Runshaug Foss

  Juridisk direktør

  Foss har vært juridisk direktør siden august 2018 og inngår i ledergruppen.

  Han kom fra stilling som tilsynsrådgiver i Finanstilsynets seksjon for forvaltning og kriseberedskap. Før dette arbeidet han i 8 år som forretningsadvokat med fokus på bank og transaksjoner, sist som senioradvokat i Kluge Advokatfirma DA. Foss has også vært dommerfullmektig i Stavanger tingrett i to år. Foss har vært styremedlem i Sparebank 1 SR-Bank Pensjonskasse, og er medlem i styret til Garantiordningen for Skadeforsikring.

  Foss er jurist fra Universitet i Bergen i 2001 og fikk advokatbevilling i 2004.

EFDI

IADI