Håkon Astrup

Håkon Astrup jobber som aksjeanalytiker i DNB Markets med ansvar for bank- og finanssektoren. Han har 15 års erfaring som analytiker på sektoren og jobbet i Arctic Securities før han begynte i DNB Markets i 2015. Håkon har en Bachelor i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole og en Master i finans fra London Business School.

 • Per Mathis Kongsrud

  Per Mathis Kongsrud

  Per Mathis Kongsrud tiltrådte som finanstilsynsdirektør i august 2023. Han er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo og har tidligere arbeidserfaring fra Finanstilsynet og Finansdepartementet. Fra 2002 til 2005 arbeidet han ved OECD i Paris.

 • Marte Bjelland

  Marte Bjelland

  Marte har jobbet i BDO siden 2018, og er leder for bærekraftstjenester i region Øst. Hun arbeider hovedsakelig med prosjekter knyttet til operasjonalisering av bærekraftsarbeidet i virksomheter, herunder opplæring, strategi og rapportering. Hun har også sittet i ledergruppen til BDO Norge med ansvar for bærekraft. Hun har gjennomført Akademiet for bærekraftsrapportering, og er sertifisert Miljøfyrtårnkonsulent. Marte er utdannet ved NHH og HiOA, og har en mastergrad i økonomi og administrasjon.

 • Tobias Torheim

  Tobias Torheim

  Tobias har jobbet som Manager i BDO siden 2023 og er knyttet til bank- og finansteamet i BDO Consulting. Han har ansvaret for internrevisjoner og rådgivningsoppdrag for små og mellomstore banker innenfor blant annet risikostyring, kreditt, kapitaldekningsregelverket (CRR/CRD) og bærekraftig finans. Han har tidligere jobbet 8 år i Sparebank 1 Nord-Norge (SNN), blant annet i rollen som avdelingsleder for kundeutvikling og salg. Han har en mastergrad i internasjonal business fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

 • Per Kristian Høybråten

  Per Kristian Høybråten

  Per Kristian Høybråten er bærekraftsansvarlig i OBOS-banken og prosjektleder for bærekraftig finans i OBOS BBL. Han har bakgrunn fra konsulentbransjen og har over flere år jobbet som rådgiver i krysningspunktet mellom bærekraft og bank. Per Kristian er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

 • Martin Fagerli

  Martin Fagerli

  Martin Fagerli har vært leder for forretningsutvikling i Romerike Sparebank siden 2015. Han har lang erfaring fra både DNB og Capgemini Consulting. Martin har en mastergrad i finans fra Stockholm School of Economics.

 • Charl Maree

  Charl Maree

  Charl er CDAO for SpareBank 1 SR-Bank og er ansvarlig for Datastyring og Kunstig Intelligens. Han har en doktorgrad i Kunstig Intelligens og lang erfaring i både data og systemutvikling.

 • Carine Lindman-Johannesen

  Carine Lindman-Johannesen

  Carine Lindman-Johannesen er advokat og driver Lindman Advokatfirma. Hun har 25 års erfaring fra finans og corporate i advokatfirmaer, Finanstilsynet og som inhouse-advokat. Hun er tidligere styreleder i Boligbanken ASA og har vært juridisk og compliance-direktør for Santander Consumer Bank. I dag bistår hun hovedsakelig med regulatoriske og compliance-relaterte temaer for banker, forsikringsselskaper og verdipapirforetak.